Lomi Lomi Tempelstijl

Beschrijving

Er zijn verschillende stromingen binnen de Hawaiiaanse Lomi Lomi massage. In mijn praktijk geef ik de Tempelstijl variant. De basis van deze variant is Ka’aleleau, de ‘Flying Dance Meditatie’. Tijdens deze massage wordt er gemasseerd met Alohaspirit oftewel onvoorwaardelijke liefde. Aan het begin van de sessie mag je een intentie/hartewens uitspreken. Iets dat je wilt transformeren, loslaten of manifesteren in jouw leven. Jouw intentie wordt bekrachtigd met pule (gebed).

Met het zachte deel van de onderarmen word je lichaam behandeld met warme olie en lange, vloeiende strijkingen over het lichaam. De bewegingen kunnen vergeleken worden met de golven van de oceaan, die spanning in het lichaam wegspoelen en de natuurlijke energiestroom in het lichaam stimuleren. Er speelt Hawaiiaanse muziek op de achtergrond en de kamer is heerlijk warm.

Gebrek aan harmonie leidt tot weerstand, wat weer tot blokkades in de energiestroom kan leiden. Door de constante flow van de massage en de helende werking van de Lomi Lomi ervaar je een diepe ontspanning en kunnen blokkades opgeheven worden. Lomi Lomi kan een effect hebben op zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

Een volledige sessie duurt minstens 2 uur en kan bij Hemeltjelief ook door twee Lomi beoefenaars gegeven worden. Zie meer info onder het kopje ‘4 handen Lomi sessie’.

Je kunt ook kiezen voor de wellness variant. Dit is ook een volledige lichaamsmassage, maar zonder het ceremoniële karakter (zoals het werken met intentie en pule).

Duur

120 minuten

Kosten

€ 100,-

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact op. Je bent niet verplicht je telefoonnummer in te vullen. Ik kan sneller en persoonlijker op je vragen reageren als je het wel invult.

Je mag natuurlijk ook bellen of appen naar 06-16774878.

Kies een massage: