Lomilomi Tempelstijl

Beschrijving

Lomilomi Tempelstijl is een liefdevolle healing ceremonie. De focus van deze sessie is jouw intentie/hartenwens. Je kunt daarbij denken aan iets dat je wilt loslaten, transformeren of manifesteren in jouw leven. Of het vragen van inzicht rondom een thema. Deze ceremonie is ook heel mooi voor het afsluiten van een hoofstuk van jouw leven of juist de viering van een nieuw hoofstuk. Jouw intentie wordt bekrachtigd met pule (gebed).

Met het zachte deel van de onderarmen wordt je lichaam behandeld met warme olie en lange, vloeiende strijkingen. De bewegingen kunnen vergeleken worden met de golven van de oceaan, die spanning in het lichaam wegspoelen en de natuurlijke energiestroom in het lichaam stimuleren. Er speelt Hawaiiaanse muziek op de achtergrond en de kamer is heerlijk warm.

Gebrek aan harmonie leidt tot weerstand, wat weer tot blokkades in de energiestroom kan leiden. Door de constante flow van de massage en de helende werking van de lomilomi ervaar je een diepe ontspanning en kunnen blokkades opgeheven worden. Lomilomi kan een effect hebben op zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

Een volledige sessie duurt ongeveer 2 uur (inclusief gesprek over  jouw intentie voor de sessie) en kan bij Hemeltjelief ook door twee lomilomi beoefenaars gegeven worden. Zie meer info onder het kopje ‘4 handen Lomi sessie’.

Je kunt ook kiezen voor de wellness variant. Dit is ook een volledige lichaamsmassage, maar zonder het ceremoniële karakter (zoals het werken met intentie en pule).

Duur

120 minuten

Kosten

€ 110,-

    Maak een afspraak

    Vul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact op. Je bent niet verplicht je telefoonnummer in te vullen. Ik kan sneller en persoonlijker op je vragen reageren als je het wel invult.

    Je mag natuurlijk ook bellen of appen naar 06-16774878.

    Kies een massage: